Profil med kendskab til IT/Softwarevalidering

Tina Linders, Managing Director

Hos AL Engineering har vi igen fået rigtig travlt, og vi søger derfor en profil med et kendskab til IT/Softwarevalidering som kan tiltræde hurtigst muligt.

Vores ideelle kandidat har følgenden egenskaber/kompetencer:

  • IT/Softwarevalidering
  • Hands on erfaring med validering af IT systemer
  • GAMP5 og ISO 13485
  • GAP analyse

Ydermere ser vi også gerne, at du kan lide at være i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det som konsulent kræves at du kan tilpasse dig forskellige arbejdsmiljøer og arbejdsgange. Derudover forventer vi også at du kan stille en høj faglighed til rådighed og samtidig være serviceminded – da du netop skal kunne agere som AL Engineerings ansigt udadtil.

Hvis du er interesseret i at søge jobbet – eller blot nysgerrig efter at høre mere – så kontakt Tina Linders på telefon +45 29 13 24 45 eller tlin@al-engineering.dk.

Om Al Engineering

AL Engineering er et konsulenthus beliggende i Holbæk der primært laver dokumentation og validering af processer, anlæg og udstyr inden for den pharmaceutiske industri samt medical device. Virksomheden er 20 år gammel og beskæftiger i dag mere end 15 medarbejdere. Ønsker du at læse mere om AL Engineering kan du klikke her: https://www.al-engineering.dk/da/hvem-er-al-engineering/