Om AL Engineering – Bestyrelsen

I forbindelse med den fortsatte videre udvikling af AL Engineering  blev der pr. 10.05.2010 etableret en professionel bestyrelse. Bestyrelsen er med til at drive udviklingen af AL Engineering.

Der afholdes bestyrelsesmøde minimum 4 gange årligt, hvor de overordnede retningslinier fastlægges. Derudover er der en løbende tæt dialog, hvor dagligdages udfordringer diskuteres og løses.

Bestyrelses formand

Steen Marslew

Steen er erhvervsadvokat og partner hos Advodan i Holbæk, hvor han primært beskæftiger sig med erhvervsretlig rådgivning herunder især rådgivning om ansættelsesret.

Steen valgte i 1996 at blive selvstændig advokat i Holbæk grundet den stærke tilknytning til området, i det han altid har boet i Holbæk og omegn. Siden hen er han blevet partner hos Advodan i Holbæk.

Derud over har Steen bestyrelsesposter i en række virksomheder.

Bestyrelsesmedlem

Henrik Wendler

Henrik arbejder i dag som selvstændig konsulent i sit eget firma WMed. Tidligere har han i en årrække arbejdet i Medtech branchen; senest hos Ambu som Executive VP med ansvar for Operation, Marketing og Innovation og tidligere som COO hos Medicotest og som projektleder hos Coloplast. 

Henrik har stor erfaring og kompetence indenfor Change Management, specielt indenfor Business Development, Innovation, Operation and Marketing.

Sideløbende har Henrik haft flere bestyrelsesposter i en række forskellige Medtech virksomheder.

Henrik har en Bachelor of Science fra Danmarks Tekniske Universitet og Bachelor i Marketing fra Handelshøjskolen i København, samt en AMP (Advanced Management Programme) fra University of Pennsylvania.

Bestyrelsesmedlem

John Albertsen


John er stifter af AL Engineering A/S og er ejer af alle anparter i selskabet.

John er ansat som direktør i AL Engineering A/S og står for den daglige ledelse og arbejder endvidere som senior konsulent.

Før John stiftede AL Engineering ApS i år 1998, arbejdede John som projektleder/projektchef hos SASIB Bakery Nordic A/S og siden som afdelingsleder hos Mork Proces A/S.

John har international erfaring efter at have boet og arbejdet en årrække i USA.

John har en uddannelse som maskin ingeniør (konstruktion) fra Esbjerg Teknikum.

Kontakt

John Albertsen

+45 2123 5168