Jobs i AL Engineering

AL Engineering er en anerkendt leverandør af konsulentydelser til den farmaceutiske og bioteknologiske samt til medicinske udstyr industrien.

Organisationen består af en administration samt 2 teams. Et farmaceutisk/bioteknologisk team og et medicinske udstyr team.

Da vi er en mindre virksomhed, vil der være stor variation i arbejdet, som ofte vil være tværfagligt.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med vores kunder – enten hos kunden eller på vores kontor på Hørbygaard Gods ved Holbæk.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og er derfor på udkig efter flere kvalificerede medarbejdere.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har en baggrund som farmaceut, teknikker, ingeniør eller som rådgivende konsulent inden for den farmaceutiske og bioteknologiske eller medicinske udstyr industrien.

Nyheder

Ny medarbejder hos AL Engineering A/S

Vi har travlt, og vi forventer, at den positive udvikling vil fortsætte fremover. Derfor havde vi fornøjelse af, at byde velkommen til Tina Linders, der startede hos os, fredag den 1. juni 2018. Tina vil [...]

10 års jubilæum hos AL Engineering A/S

Fredag den 15. juni, havde vi fornøjelsen af, at fejrer Lizette Carmels 10 års jubilæum, hos AL Engineering. Lizette har mere end 20 års erfaring, inden for den farmaceutiske industri, og dette er til stor [...]

Ny medarbejder hos AL Engineerng A/S

For at øge vores kapacitet og kompetencer yderligere inden for validering af IT og software systemer byder vi den 1. April 2018 velkommen til Ulf Damgaard Nielsen. Ulf bibringer firmaet 35 års erfaring inden for [...]

Ny hjemmeside

Velkommen til AL Engineerings nye hjemmeside. AL Engineerings gamle hjemmeside var helt tilbage fra 2012 og trængte derfor til et større design løft.