Hjem/Job/Profil med kendskab til fyldeteknologi

Profil med kendskab til fyldeteknologi

I AL Engineering har vi fået rygende travlt, og derfør søger vi en specialist med kendskab til fyldeteknologi med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vores ideelle kandidat har følgende egenskaber/kompetencer:

  • Fyldemaskineteknologi anvendt i renrumsmiljø
  • Kendskab til validering i renrum
  • Min 3 års hands on erfaring
  • Farmaceut, laborant eller ingeniøruddannet

Som specialist hos AL Engineering ser vi gerne, at du trives i et dynamisk arbejdsmiljø og er indstillet på at være fleksibel og stabil således at du efterlader det bedste indtryk på vegne af AL Engineering. Derudover skal du som specialist også være nysgerrig og proaktiv og ikke mindst åben som person, da du skal arbejde tæt med andre og passe ind i forskellige arbejdskonstellationer.

Såfremt du er interesseret i jobbet, eller blot nysgerrig efter at høre mere, kan du kontakte Tina Linders på +45 29 13 24 45 eller tlin@al-engineering.dk.

Om Al Engineering

AL Engineering er et konsulenthus beliggende i Holbæk der primært laver dokumentation og validering af processer, anlæg og udstyr inden for den pharmaceutiske industri samt medical device. Virksomheden er 20 år gammel og beskæftiger i dag mere end 15 medarbejdere. Ønsker du at læse mere om AL Engineering kan du klikke her: https://www.al-engineering.dk/da/velkommen/