Et konsulenthus med mere end 20 års erfaring indenfor branchen

"Der er en nulfejls-kultur i branchen, og den er vi garant for"

Tina Linders, Managing Director – Berlingske, 2019

For 20 år siden startede John Albertsen konsulenthuset AL-Engineering, der den dag i dag beskæftiger mere end 15 yderst kompetente medarbejdere med solid erfaring og dybdegående praktisk baggrund i brancherne pharma, bioteknologi & medical device

Sådan startede det hele

John Albertsen er uddannet ingeniør i Esbjerg. Han arbejdede en årrække indenfor fødevareindustrien som projektleder hvilket bl.a. førte til et længere ophold i USA. I 1997 startede han hos Mork Proces som ansvarlig for udvikling og produktion af udstyr til pharmaindustrien. I 2000 startede han op som selvstændig konsulent indenfor for pharma. AL Engineering blev stiftet og hurtigt udvidet med en mindre medarbejderstab. Virksomheden er stødt og roligt gennem årerne vokset til i dag at være en anerkendt leverandør af konsulenter til den pharmaceutiske industri samt medical device.

Følg os på LinkedIn

På vores LinkedIn kan du bl.a. følge med i vores hverdag samt løbende blive informeret om nyheder inden for branhcen.

Hvorfor vælge os?

Med mere end 20 års erfaring kan vi hjælpe din virksomhed med en lang række af problemstillinger inden for pharma, bioteknologi & medical device

Kompetente konsulenter

Vores konsulenter bliver løbende opdateret på de nyeste teknologier og er dermed up-to-date inden for vores områder.

20+ års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring inden for pharma, bioteknolgi & medical device, hvilket gør dem til en troværdig og kvalitetssikker medarbejder i dit team.

Vi har overblik & indblik

Vi har en stab af meget erfarne og kompetente specialister som kan bidrage fra dag et med både overblik og indblik til gavn for dit projekt.

Her bor vi

Vi bor i smukke omgivelser

Vi holder til lidt uden for Holbæk på Tuse Næs Vej 7c. Her har vi kontor på det smukke og hyggelige Hørbygaard Gods, hvor vi tit får besøg af glade hjorte, nysgerrige egern og smukke fasaner – så selvom vi bor lidt ude på landet, så føler vi os aldrig helt alene! 

Kontakt os & hør mere