Alsidig og serviceminded juniorkonsulent med GMP-erfaring

Tina Linders, Managing Director

Kunne du tænke dig et job som konsulent i en spændende branche i rivende udvikling, hvor du kan prøve kræfter med lidt af hvert? Hos AL Engineering har vi travlt, og vi søger derfor en junior konsulent til vores team som har erfaring med GMP/GDP.

Vores ideelle kandidat har følgende egenskaber/kompetencer:

  • Erfaring med GMP/GDP
  • Gerne kendskab til kvalificering/validering af udstyr/anlæg/renrum
  • Min. 3 års erfaring som processsupporter/kemiker
  • Farmaceut eller ingeniør
  • Kendskab til QMS

Vi søger en dygtig kollega der nyder at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, og dermed også kan være fleksibel hvis der er behov for det. Derudover ser vi gerne, at du kan arbejde selvstændigt med høj kvalitet og er serviceminded, da du skal agere som AL Engineerings ansigt udadtil – både blandt kunder og samarbejdspartnere.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Tina Linders på telefon +45 29 13 24 45 eller tlin@al-engineering.dk.

Om AL Engineering

AL Engineering er et konsulenthus beliggende i Holbæk der primært laver dokumentation og validering af processer, anlæg og udstyr inden for den pharmaceutiske industri samt medical device. Virksomheden er 20 år gammel og beskæftiger i dag mere end 15 medarbejdere. Ønsker du at læse mere om AL Engineering kan du klikke her.